Nieuws

Uitnodiging Platform Toerisme Oostzaan 4 februari 2020
30/1/2020

Uitnodiging Platform Toerisme Oostzaan 4 februari 2020

Beste ondernemer en belanghebbende,

Graag nodigen wij je uit voor de bijeenkomst van het Platform Toerisme Oostzaan op dinsdag 4 februari 2020 van 19.30 uur tot 21.30 uur in de Beerlingzaal van het gemeentehuis van Oostzaan.

Het is een bijeenkomst voor ondernemers en belanghebbenden, die willen meedenken en meewerken aan de ontwikkeling van toeristische activiteiten in Oostzaan.

Na de laatste plenaire bijeenkomst in mei van 2019 in het Sportscafe The Match zijn we tweemaal  en petite comité bij elkaar geweest. Daar in is het idee besproken van een Open Dag of zo u wilt een kennismakings dag voor de bezoekers van de Metropool Amsterdam, waartoe Amsterdam Noord, Purmerend, Zaanstad, Waterland, Landsmeer, Den Ilp en Oostzaan behoren met alles wat zich in en rond het Twiske  afspeelt.

Op de avond van 4 februari willen wij graag met je delen hoe wij dat idee denken uit te werken.

Ook willen we laten zien dat de website voor jou vele mogelijkheden biedt en wat de samenwerking tussen RODI en Bureau Toerisme Laag Holland voor je kan betekenen.

Het programma van de avond is als volgt:

Welkom en voorstellen

Agenda Toerisme Oostzaan:Waar staan we nu in Oostzaan met toerisme?

Bureau Toerisme Laag Holland: samenwerking RODI en website

Hart in de Rondte op 28 juni: een kennismaking met ons gebied.

Discussie/nazit/borrel

Wij denken dat de onderwerpen van deze avond voor jou van groot belang zijn om je eigen activiteiten meer onder de aandacht te brengen van je doelgroep.

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar: saskia.beumer@over-gemeenten.nl. Graag uiterlijk voor 1 februari a.s. een reactie over uw aanwezigheid.

Wij zien u graag op 4 februari!

Geef je ook op!Ik geef me op voor de jaarvergadering