Lid worden

Waarom zou je lid worden van het CBO?

Als lid van het CBO maak je snel nieuwe contacten. Contacten die kunnen uitgroeien tot nieuwe zakelijke relaties. Met een lidmaatschap ben je automatisch lid van MBK-Nederland. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het CBO maakt zich sterk voor jouw bedrijf bij bijvoorbeeld de Kamer van Koophandel. Wij bezoeken elkaars bedrijf. Tijdens bijeenkomsten behandelen wij onderwerpen die voor jou als ondernemer belangrijk zijn.  Daarnaast is het gezellig om lid te zijn; wij organiseren netwerkborrels en een jaarlijks evenement.

Het CBO-lidmaatschap biedt je nog meer voordelen. Het is een ontmoetingsplek met Oostzaanse collega-ondernemers. Netwerken. Maar ook een platform voor gemeenschappelijke belangenbehartiging naar de gemeente. Het CBO is al jaren een succesvolle lobby naar de gemeente. En samen met jou altijd bezig om nieuwe ideeën voor de toekomst te bedenken.
Samen staan we sterk.

Bedankt voor het inschrijven als nieuw CBO-lid! Je inschrijving is ontvangen. Binnenkort krijg je een factuur van onze penningmeester.
Na betaling van deze factuur is je lidmaatschap definitief.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bij de inschrijving betaal ik het inschrijfgeld van € 125,00. Je krijgt hiervoor een factuur toegestuurd van de penningmeester van het CBO.

Ondergetekende gaat akkoord met de hem/haar bekend zijnde  algemeen reglement alsmede van CBO en verklaart met deze bepalingen te hebben ingeschreven als lid, of als verantwoordelijk persoon voor het minderjarig lid.

Ondergetekende gaat akkoord met het registreren van zijn/haar persoonlijke gegevens door CBO. Inzien Privacyverklaring.

Alle gegevens die CBO opslaat zijn te zien op dit formulier. Deze gegevens gebruikt CBO om de financiën te regelen en de leden op de hoogte te kunnen houden van veranderingen of nieuws. Je hebt ten allen tijde het recht deze gegevens in te zien of te laten verwijderen. Verwijderen van gegevens kan wel gevolgen hebben voor de dienstverlening. Wij hebben minimaal naam en bankrekening nodig om de financiën te regelen. Als u die niet wilt laten opslaan kunt u geen gebruik maken van onze diensten. Voor speciale diensten kan het voor CBO noodzakelijk zijn om aanvullende gegevens te registreren.

De betaling is de afronding van je inschrijving.